Etsimme joukkoomme tuotantopäällikköä (production manager), jonka tehtäväalueena on tuotannon koordinointi ja dokumentointi pilot-mittakaavassa sekä näihin tuotteisiin liittyvien asiakas- ja viranomaisyhteyksien hoitaminen.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työn pienessä ja viihtyisässä työyhteisössä, jossa voi kehittää itseään ja osaamistaan kokeneiden työtoverien tukemana.

Palveluvalikoimamme sisältää laajan valikoiman palveluja uusien yhdisteiden laboratoriomittakaavan synteeseistä kaupallisten tuotteiden pilottituotantoon. Analyysilaboratoriossamme varmistamme väli- ja lopputuotteiden laadun kattavilla menetelmillä. Toimintamme laadun varmistavat Euroopan ja Yhdysvaltojen lääkeviranomaisten sekä asiakasyritysten suorittamat laatutarkastukset, joihin valittava tuotantopäällikkö myös osallistuu.

Hakijalta edellytämme prosessiteollisuuden eri osa-alueiden tuntemusta, cGMP-ympäristössä toimimisen osaamista sekä kiinnostusta kemiallisten prosessien hallintaan ja kehittämiseen. Tehtävässä toimiminen edellyttää myös kykyä ohjeistaa prosessimiehiä ja laborantteja sekä hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävään valittavalla tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto esim. orgaanisesta kemiasta tai kemiantekniikan DI. Valittavalta edellytetään myös hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Hakemukset palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 30.11.2018 mennessä osoitteeseen info(at)pharmatory.com

Lisätietoja tehtävästä antaa Heikki Hassila p. 044 2951173 keskiviikkona 14.11. ja perjantaina 16.11. klo 12-15.